Blogwalking.

Assalamualaikum Wbt,
Weehee.
Sedar tak sedar cuti dah nak abis kan.
T___T
Padan muka aku!
Err, mungkin minggu persekolahan ni, aku busy sangat-2
Jadi sebelum tu, aku minta maaf sangat-2
kepada rakan-2 terdekat yang minta aku tolong jahanamkan repairkan
blog mereka. Ana asif :(
Aku betul-2 tak dapat buat.
Dengan keadaan aku yang sakit tak henti-2 ni,
Aku takkan buat, kecuali korang ugut aku.
HAHA~
Maaf lagi sekali.
Actually, aku bukan hebat dalam bab-2 meng-hias blog ni.
Tak caya? Tengok sendiri blog aku.
Buruuuukkkkk
T_____T
isk isk isk
Tapi aku puas hati.
Korang tak suka jangan-lah kutuk.
Aku makan dalam '____'
Kalau nak blog korang nampak hebat,
ecececehhh.


Korang kena lah banyak songeh bertanya macam aku.
Paling penting, takyah nak meng-gedik malu *konon* nak bertanya.
HAHA
Eleh, dulu pun aku cam tuh juga.


'kak rynaTriasmara, camne nak buatt yang tuuuu....kihkihkih...'
'kak syiela camne nak chatbox cam akak tuhh? alaa, yang ada bacground tuhh...'


Siyesly, dorang tak marah. Dan dorang baik hati :)
HAHA, akak-2 sekalian. Bukan bodek k?
Sama ada dorang buat tuto pasal apa yang aku tanya tuh, atau
dorang sendiri yang tolong buat kat blog aku.
Nampak nampak nampak? mereka baik.


First aku ingat mereka yang terrorister pasal blog ni semua sombong-2,
Walhal, takpun. Hihi
Yelaa, nak menyombong kat blog pun takda guna,


okai lah, aku dah tak larat nak membebel panjang-2,
sini aku sertai blog-2 yang pro-2 dan menyediakan khidmat tutorial yang boleh korang
guna kat blog korang 
lepas ni, korang boleh jalan-2 kat blog dorang




belogsyiela.blogspot.com
Belog kak syiela :)
 Suka tengok sotong-2 kat blog dia.


akusyamira.blogspot.com/
Chomel tau blog ni, cam tuan dia :)


anis-diyana.blogspot.com/
 Blog ni pun cuteeee sangat. Simple but kiut!


dunia-tyra.blogspot.com/
My fav blog. Sumpah aku suka! Domo.
Jeles aku ngan budak nie. Tyra nama dia. Cokelat! aku jelossssssss
T________T

hanietwisties.blogspot.com/
Time aku first ada blog, selalu lepak kat sini :) Sweet gillerr blog dia.

rynaowhryna.blogspot.com
Belog sys ryna private buat masa nie :/
 Nie twitter aku :) Tapi, korang boleh p blog dia nanti.
Dea sangat hebat dalam dunia blog tau!


 Err, nie jee yang aku ingat. Actually banyak lagi. Tapi aku dah lupa lah.
Maaf kawan-2 :)
Okai lah, Wassalam~

2 comments:

Akeyla Frr . said...

Blog keyla ? :P HAHA .

Fatin Cokelat said...

@Akeyla Frr . Alaa, okai okai. pasnie blog keyla k?